Men for at indvie bloggen kommer den første her:
Kokos og banankage med kokostopping:
- helt uden sukker og hvedemel!
55 g kokosolie
3 mosede bananer
1/2 teske mandelessens
2 tsk peanutbutter uden sukker
4 tsk soya yoghurt naturel
50 g hakkede valnødder
45 g kokosmel
1/2 teske havsalt
1 tsk bagepulver
10 g FiberHusk
4 tsk Sukrin
1/2 teske ingefærpulver
- Smelt kokosolien og bland den sammen med bananerne og yoghurt - pisk med håndmikser
- Tilsæt æg, mandelessens og peanutbutter og pisk med håndmikser
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt dem dem til banan-blandingen og pisk med håndmikser. Dejen skal være forholdsvis tyk
Topping:
2 skefulde okosolie
1 dl soyamælk
En håndfuld kokosmel
Lidt vanille fra en vanillestang
1 tsk Sukrin - hvis det skal være ekstra sødt
- Smelt kokosolien i en gryde sammen med soyamælken og lad det småkoge mens der piskes med piskeris
- Tilsæt derefter kokosmelet, vanille og evt. Sukrin og lad det koge svagt sammen. Pisk imens så det ikke brænder på
- Hæld den varme topping i en skål og lad den køle af (gerne i køleskabet)
- Når toppingen er helt kold kan den smøres på den afkølede kage
Bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar