Kilder til inspiration
Som inspiration til mine opskrifter bruger jeg ofte internettet og andre kogebøger for at få idéer - dog ender det altid med, at jeg laver min egen opskrift baseret på inspiration fra forskellige andre opskrifter, eller former egne opskrifter helt fra bunden. Alle de opskrifter der findes på min blog, er alle opskrifter, som er helt mine egne eller grundopskrifter, som jeg har sat mit eget præg på ved bl.a. at skifte hvedemel, raffineret sukker og ofte gær ud med gode og sundere/bedre alternativer :-)
Candida-kogebogen
Igennem denne kogebog får jeg meget inspiration til madlavning og bagning. Alle de lækre opskrifter er uden sukker, hvedemel og gær - og der er nemme retter til enhver lejlighed - både hvis man er på Candida-kuren, men også hvis man bare gerne vil spise bedre og sundere. Den kan klart anbefales.
Bogen er skrevet af Cristina Klastrup og kan købes her:
http://www.slipallergi.dk/side.asp?Id=83378
Efter Candidakuren
Denne kogebog er efterfølgeren til Candida-kogebogen, og byder ligeledes på mange spændende og lette opskrifter uden brug af sukker og hvedemel. Også her er der retter og bagværk til enhver lejlighed og kan helt klart anbefales! Bogen giver opskrifter og inspiration til nem og sund mad i hverdagen - også selvom man ikke har været på candidakur. Kan ligeledes varme anbefales!
Også denne bog er skrevet af Cristina Klastrup og kan købes her: http://www.slipallergi.dk/side.asp?Id=83378
AMOs bagebøger
Jeg finder også rigtig meget inspiration i AMOs bagebøger (som netop nu fås til 20 kr. pr. stk. i Føtex), hvor der er opskrifter på brød til alle lejligheder.
Opskrifterne er meget overskuelige og lette at gå til, samt at de heller ikke kræver de helt store indkøb.
Ligeledes er opskrifterne lette at gøre sukker- og mælkefrie, hvilket jo er min formål med bagningen.