Det skal du bruge:
Ca. 15 stk.
230 g sigtet speltmel
2 spsk honning eller 1 spsk Sukrin
3 æg
Lidt havsalt - ca. en knivspids
2 spsk olivenolie eller lignende
4 dl soyamælk
Evt. lidt vanille
Evt. 1-2 spsk FiberHusk for ekstra fibre
Vil man gerne have tykke pandekager, tilsæt 1-2 tsk bagepulver
Sådan:
- Hæld mel og salt sammen i en skål
- Pisk æggene sammen med mælken og olien
- Tilsæt de tørre ingredienser til de våde langsomt mens der piskes hurtigt
- Tilsæt sukker/honning og vanille og pisk indtil der ikke er flere klumper - skal have ca. samme konsistens som piskefløde
- Sæt pandekagendejen i køleskabet i 1-2 timer før den skal bruges
- Hvis tykkere pandekager ønskes, tilsæt bagepulver og pisk godt igennem - for at få den fulde effekt af bagepulver skal det ikke "stå" for længe, og tilsættes derfor først lige inden brug
- Hvis nødvendigt smør en stegepande ind i olivenolie - og lav derefter pandekagerne én efter én
Bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar