Det skal du bruge:
200 g sigtet speltmel
40 g mandelmel
5 spsk Sukrin
1 tsk stødt ingefær
2 spsk kokosolie
1 æg
100 g plantemargaine uden mælk
Ca. 1 dl soyamælk med vanille til at gøre dejen mere fedtet
1/2 - 1 vanillestang
3-4 skrællede pærer
Evt. lidt vand
Sådan gør du:
1. Skær margarinen i små stykker og smulder det i melet og mandelmelet sammen med kokosolien.
2. Tilsæt Sukrin, ingefær og vanille, og saml dejen med æg og soyamælken (og evt. lidt vand).
3. Sæt dejen på køl i en time og del den derefter i to.
4. Den ene del af dejen bredes ud i bunden af en smurt springform og den anden del rulles ud til senere at lægge på toppen.
5. Skær de skrællede pærer over i halve fordel dem pænt i formen.
6. Læg det sidste flade stykke dej ovenpå og sørg for at få lukket godt af.
7. Bages i ovnen i ca. 30-40 min. ved 200 grader alm. ovn.
Bon appetit!
Jeg har en svaghed for bagning og spisning af bagværk og desserter! Da jeg samtidig går meget op i at leve sundt og træne, har jeg fået en masse idéer til sunde og lækre opskrifter på både bagværk og desserter, som er blevet til grundlaget for denne blog, hvor jeg ofte vil dele mine opskrifter og erfaringer med andre - der ligesom mig selv - gerne vil bage med god samvittighed! I mine opskrifter undgår jeg helst brug raffineret sukker og hvedemel, som i stedet erstattes med bedre alternativer!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar