søndag den 2. februar 2014

Dejlig pæretærte uden hvidt sukker og hvedemel

Det skal du bruge:
200 g sigtet speltmel
40 g mandelmel
5 spsk Sukrin
1 tsk stødt ingefær
2 spsk kokosolie
1 æg
100 g plantemargaine uden mælk
Ca. 1 dl soyamælk med vanille til at gøre dejen mere fedtet
1/2 - 1 vanillestang
3-4 skrællede pærer
Evt. lidt vand

Sådan gør du:
1. Skær margarinen i små stykker og smulder det i melet og mandelmelet sammen med kokosolien.
2. Tilsæt Sukrin, ingefær og vanille, og saml dejen med æg og soyamælken (og evt. lidt vand).
3. Sæt dejen på køl i en time og del den derefter i to.
4. Den ene del af dejen bredes ud i bunden af en smurt springform og den anden del rulles ud til senere at lægge på toppen.
5. Skær de skrællede pærer over i halve fordel dem pænt i formen.
6. Læg det sidste flade stykke dej ovenpå og sørg for at få lukket godt af.
7. Bages i ovnen i ca. 30-40 min. ved 200 grader alm. ovn.



Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar