søndag den 2. februar 2014

Rabarber-tærte uden hvidt sukker og hvedemel

Det skal du bruge:

Bund:
- 100 g plantemargaine uden mælk
- 2 spsk kokosolie
- 140 g sigtet speltmel
- 40 g mandelmel
- 1-2 spsk koldt vand (måske lidt mere)

Fyld:
- 500 g rensede rabarber
- 5 spsk Sukrin
- Lidt honning
- 1 spsk kartoffelmel

Andet:
- 1 æg
- Flødeskum eller andet tilbehør efter eget valg

Sådan gør du:
1. Skær margrinen i mindre stykker og smulder den i melet sammen med kokosolien.
2. Saml dejen hurtigt med vand og evt. lidt soyamælk.
3. Dejen lægges i køleskabet i en time.
4. Del dejen i to og den ene del bredes ud i formen og dens kanter.
5. Kom de skyllede og rensede rabarber i formen.
6. Bland Sukrin og kartoffelmel sammen og drys det over.
7. Resten af dejen skæres til strimler og lægges over dejen, så de danner et gitter.
8. Dejen pensles med sammenpisket æg.
9. Bages midt i ovnen i ca. 20-30 min. ved 225 grader alm. ovn.



Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar