Det skal du bruge:
(Til 12 stk.)
- 1 æg
- 3 dl soyamælk
- 50 g mandler
- 50 g hasselnødder
- 100 g havregryn
- 150 g basismüsli
- 150 g Urtekram glutenfri müsli
- 2 spsk Honning
- 1 spsk Sukrin
- 2 spsk bagepulver
- 75 g kokosolie
Sådan:
1. Blend mandler, hasselnødder og havregryn til mel og bland det sammen med alt müslien og bagepulveret.
2. Smelt kokosolien (hvis ikke den allerede er blød) og tilsæt denne til müsli-blandingen.
3. Hæld mælk, honning, Sukrin og æg i.
4. Pisk grundigt indtil dejen bliver til en klistret masse.
5. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
6. Bages i forvarmet alm. ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
Tip: Tilsæt evt. et most æble og/eller nogle blåbær til dejen for en dejlig frugtsmag!
Bon appetit!
Jeg har en svaghed for bagning og spisning af bagværk og desserter! Da jeg samtidig går meget op i at leve sundt og træne, har jeg fået en masse idéer til sunde og lækre opskrifter på både bagværk og desserter, som er blevet til grundlaget for denne blog, hvor jeg ofte vil dele mine opskrifter og erfaringer med andre - der ligesom mig selv - gerne vil bage med god samvittighed! I mine opskrifter undgår jeg helst brug raffineret sukker og hvedemel, som i stedet erstattes med bedre alternativer!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar