søndag den 16. februar 2014

Dejlige muffins med müsli uden sukker og mel

Det skal du bruge:
(Til 12 stk.)
- 1 æg
- 3 dl soyamælk
- 50 g mandler
- 50 g hasselnødder
- 100 g havregryn
- 150 g basismüsli
- 150 g Urtekram glutenfri müsli
- 2 spsk Honning
- 1 spsk Sukrin
- 2 spsk bagepulver
- 75 g kokosolie

Sådan:
1. Blend mandler, hasselnødder og havregryn til mel og bland det sammen med alt müslien og bagepulveret.
2. Smelt kokosolien (hvis ikke den allerede er blød) og tilsæt denne til müsli-blandingen.
3. Hæld mælk, honning, Sukrin og æg i.
4. Pisk grundigt indtil dejen bliver til en klistret masse.
5. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
6. Bages i forvarmet alm. ovn ved 200 grader i ca. 20 min.

Tip: Tilsæt evt. et most æble og/eller nogle blåbær til dejen for en dejlig frugtsmag!



Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar