Det skal du bruge:
(Til ca. 15 stk.)
- 125 g mandelmel eller blendede mandler
- 100 g kokosmel
- 2 tsk bagepulver
- 3 spsk Sukrin
- 3 æg
- 55 g blendede hasselnødder
- 2 skrællede og moste æbler
- 2 spsk Akacie- eller Blomsterhonning
- 2 tsk vanille essens
- 1 dl soyamælk med vanillesmag
- 1 spsk sukkerfri abrokosmarmelade
- 40 g kokosolie
- 1 tsk stødt ingefær
- Evt. lidt hakket, mørk chokolade
Sådan gør du:
1. Start med at lægge hasselnødderne på en bageplade og sæt dem i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader. På den måde er det nemmere at få skallerne af. Når hasselnødderne er afkølede, lægges de i en frostpose og gnides til at de fleste af skallerne er væk. Derefter blendes de til mel sammen med mandlerne.
2. Pisk æg og Sukrin sammen til det næsten ligner flødeskum.
3. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk godt igennem med en håndmikser.
4. Bages i alm. ovn i ca. 15-20 min ved 200 grader.
Bon appetit!
Jeg har en svaghed for bagning og spisning af bagværk og desserter! Da jeg samtidig går meget op i at leve sundt og træne, har jeg fået en masse idéer til sunde og lækre opskrifter på både bagværk og desserter, som er blevet til grundlaget for denne blog, hvor jeg ofte vil dele mine opskrifter og erfaringer med andre - der ligesom mig selv - gerne vil bage med god samvittighed! I mine opskrifter undgår jeg helst brug raffineret sukker og hvedemel, som i stedet erstattes med bedre alternativer!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar