onsdag den 15. januar 2014

Lækre muffins uden mel og hvidt sukker

Det skal du bruge:
(Til ca. 15 stk.)
- 125 g mandelmel eller blendede mandler
- 100 g kokosmel
- 2 tsk bagepulver
- 3 spsk Sukrin
- 3 æg
- 55 g blendede hasselnødder
- 2 skrællede og moste æbler
- 2 spsk Akacie- eller Blomsterhonning
- 2 tsk vanille essens
- 1 dl soyamælk med vanillesmag
- 1 spsk sukkerfri abrokosmarmelade
- 40 g kokosolie
- 1 tsk stødt ingefær
- Evt. lidt hakket, mørk chokolade

Sådan gør du:
1. Start med at lægge hasselnødderne på en bageplade og sæt dem i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader. På den måde er det nemmere at få skallerne af. Når hasselnødderne er afkølede, lægges de i en frostpose og gnides til at de fleste af skallerne er væk. Derefter blendes de til mel sammen med mandlerne.
2. Pisk æg og Sukrin sammen til det næsten ligner flødeskum.
3. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk godt igennem med en håndmikser.
4. Bages i alm. ovn i ca. 15-20 min ved 200 grader.




Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar