- 5-6 stk. blandet frugt (evt. appelsin, æble, banan, mango, pære, en håndfuld hindbær)
- Ca. 4 skiver rugbrød
- 2 håndfulde havregryn
- 2 håndfulde kokosmel
- Honning
- Sukrin
- Piskefløde (evt. laktosefri) eller soyayoghurt
- 1/2 halv vanillestang
- 1/2 halv vanillestang
Sådan:
1. Skyl frugterne grundigt hvorefter de skrælles og til sidst enten skæres i synde skiver eller snittes.
2. Rugbrødsskiverne smuldres og ristes i en stegepande ved lav varme sammen med havregryn og kokosmel. Rist evt. sammen med lidt honning og hæld evt. først kokos i til sidst, da kokos nemt brænder på.
3. Når det hele er klar lægges frugten skiftevis i en skål sammen med den ristede rugbrøds-blanding.
4. Pisk piskefløde til toppen eller brug evt. Soyayoghurt i stedet, hvis piskefløde ikke tåles. Bland 1/2 vanillestang i yoghurten eller piskefløden samt en spsk Sukrin.
Bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar