(Ca. 10 store boller)
- 250 g sigtet speltmel
- 100 g fuldkornsspeltmel
- 75 g finvalsede havregryn
- 35 g Ama plantemargaine uden mælk
- 25 g gær
- 2 spsk honning
- en tsk havsalt
- 2,5 dl Soyamælk med vanille
- 2 spsk FiberHusk
- 2 spsk FiberHusk
Sådan gør du:
1. Lun mælken og opløs gæret heri.
2. Smelt smørret og tilsæt til blandingen af mælk og gær.
3. Bland resten af ingredienserne - dejen må ikke blive for tør.
4. Ælt dejen sammen enten med håndmikser eller med hænderne.
5. Dejen hæver overdækket en lunt sted i ca. en time.
6. Form bollerne hvorefter de hæver i ca. 30 min.
7. Pensles med vand to gange.
8. Bages i alm. ovn i ca. 15-20 min ved 200 grader.
Bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar