Dejlige og lækre småkager i fine (og lidt forsinkede) Halloween-former, som smager sødt trods ingen sukker - samtidig mætter de en hel del! :-)
Det skal du bruge:
- 50 g kokosolie
 - 2 æg
 - 1 dl kokosmel
 - 2 dl finvalsede havregryn
 - Ca. 90 g hakket mørn chokolade, 77 % (der var 100 g til at starte med... men jeg var jo nød til at test-smage... hihi)
 - 1 tsk bagepulver
 - 1 spsk sigtet speltmel
 - 1 spsk Sukrin
 - 1 spsk honning - jeg bruger gerne flydende Akacie honning
 - 0,5 tsk vanilleessens
 
- Smelt kokosolien og bland den sammen med havregryn og kokos og pisk med piskeris.
 - Bland resten af ingredienserne i og ælt med hænderne (det er mest effektivt eftersom at dejen er godt klistret.
 - Hæld dejen ud på et stykke bagepapir på en bageplade og udglat ved at lægge et stykke bagepapir ovenpå og glat ud med hændende eller en kagerulle.
 - Fjern det øverste stykke bagepapir og derefter fordelen den flade dej til småkager - enten med former, som jeg gjorde, eller hvordan du nu lige foretrækker at gøre. Småkagerne hæver opad og ikke så meget udad, så undgå at lave dem for tykke.
 - Bages i forvarmet ovn i ca. 12-15 min. ved 200 grader alm. ovn.
 
Bon appetit!

Ingen kommentarer:
Send en kommentar