Det skal du bruge:
(Til ca. 3 personer)
- 1/2 L Soya piskefløde
- 2 tsk vanillepulver (ikke vanillesukker)
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 1 spsk Sukrin Melis (eller alm. Sukrin hvis Melis ikke haves)
- 100 g hakket mørkt chokolade
Sådan gør du:
1. Pisk fløden blød.
2. Tilsæt æggeblommerne.
3. Pisk nu fløden til piskefløde.
4. Tilsæt resten af ingredienserne og rør langsomt med et alm. piskeris.
5. Hæld isen i ismaskinen eller stil den i fryseren.
6. Stilles isen i fryseren, skal den omrøres indimellem for at forblive hård indtil den er frossen.
Bon appetit!
Jeg har en svaghed for bagning og spisning af bagværk og desserter! Da jeg samtidig går meget op i at leve sundt og træne, har jeg fået en masse idéer til sunde og lækre opskrifter på både bagværk og desserter, som er blevet til grundlaget for denne blog, hvor jeg ofte vil dele mine opskrifter og erfaringer med andre - der ligesom mig selv - gerne vil bage med god samvittighed! I mine opskrifter undgår jeg helst brug raffineret sukker og hvedemel, som i stedet erstattes med bedre alternativer!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar